Erotická masáž pre vás i pre partnera

Erotická masáž pre vás i pre partnera


Radi by ste potešili svojho partnera? Ako vhodný darček mu navrhnite nuru masaz bratislava. Možno doteraz nevedel, čo nuru masáž znamená. Predstavuje masáž pre páry, ktorá patrí medzi najerotickejšie druhy masáží. Už ste ju vyskúšali? Ak ešte nie, pripravte svojmu partnerovi dokonalý relax spojený s erotikou. Túžite sa milovať a kĺzať po sebe? Práve na nuru masáži to zažijete celkom určite. Je stvorená na kĺzanie dvoch tiel. Kĺzavosť zabezpečuje aj latexová podložka, ktorá sa bude nachádzať pod vami. Takto sa zabezpečí to, že sa nuru gél nestratí. Práve latex zabezpečí to, že sa na ňom udrží. Nuru gél je priesvitnej farby a nemá žiadnu vôňu. Je to veľmi dobré, keďže potrebujete cítiť vôňu vášho i partnerovho tela. To vám umocní väčší zážitok z nuru masáže.

masážny salón

Na nuru masáži sa určite nebudete nudiť. Hoďte si s partnerom sprchu a potom si naneste na seba nuru gél. Nuru gél je pri nuru masáži veľmi potrebným. Už ste si na seba ľahli? Skúste sa po sebe kĺzať. Tie pocity, ktoré vo vás vyvolá nuru masáž budú neskutočne vzrušujúcimi, čo vás i vášho partnera privedie až k orgazmom. Určite nezostanete k sebe chladnými. Váš partner vás bude ešte viac milovať ako tomu bolo doteraz. Umocní to váš vzťah, ktorý je aj teraz dokonalým. Práve intímnosti by ste mali vykonávať pravidelne.

masáž

Pravidelné chodenie s partnerom na nuru masáž vám zabezpečí to, že si budete s partnerom bližší. Budete mať rovnaké pocity a ciele vo vašom spoločnom živote. To je dôležité, aby ste viedli spokojný a šťastný život v harmonickom vzťahu. K harmónii vo vzťahu prináša aj erotika, ktorú by ste s partnerom mali vykonávať pravidelne vo vašej spálni. Spálňa je dokonalé miesto na rôzne erotické hrátky alebo chúťky, ktoré si viete vychutnávať len medzi štyrmi očami. Nuru masáž vám poskytne dokonalý erotický zážitok. Venujte sa takýmto erotickým činnostiam pravidelne a doprajte sebe, ale aj vášmu partnerovi úžasný pocit z nuru masáže.

Comments are closed.